Joaquim Fabrés assumeix la direcció de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa

L'Agrupació Sardanista de la capital del Pla d'Urgell va dur a terme el dissabte 25 de març, l'assemblea ordinària en la qual es van designar els membres de la nova junta que gestionarà l'entitat

Junta Agrupació Sardanista de Mollerussa
photo_camera Membres de la nova junta de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa, un cop superat l'important repte de la Capital de la Sardana, va celebrar el passat 25 de març, la seva assemblea ordinària, en la que es va renovar la junta de l'entitat. Els nous responsables de l'Agrupació mollerussenca passaran a ser per Dolors Torra, Estel Sobera, Jordi Pérez, Marta Simó, Mercè Barberà, Montse Serret, Neus Puig i Pere Garrofé, sota la direcció de Joaquim Fabrès.

El nou president de l'entitat va destacar la tasca duta a terme per l'anterior junta en la constant promoció i difusió de la sardana i agrair la confiança dipositada en els nous membres per continuar la labor en pro de la cultura i el moviment sardanista a casa nostra.

La presidenta sortint, Mercè París, en la seva intervenció va agrair el suport rebut en tot moment al llarg de la seva presidència i va encoratjar a tots els assistents a continuar treballant per la sardana i per Mollerussa. París ha dirigit l'Agrupació Sardanista al llarg d'un quart de segle, amb l'indiscutible suport de Joan Pons.

Conjuntament amb Mercè Paris i Joan Pons, han participat en l'activisme sardanista de Mollerussa, Montserrat Mir, que va ocupar la vicepresidència de l'entitat fins aquest any complint també els 25 anys en la junta, Assumpció Braqué Visa, Rosa Maria Niubó i Glòria Braqué.

Els nous responsables de l'Agrupació Sardanista van contraure el compromís de cercar nous camisos perquè la nostra dansa continuï molt present en la programació cultural de Mollerussa.

Comentaris