Jornada del Servei Educatiu del Pla amb motiu de la Setmana de la Ciència

Sebastian Grinstein impartirà dimecres dia 18 la conferència Los experimentos de la Física de Partículas adreçada a 270 alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat de la comarca

ciencia interiorEl Servei Educatiu del Pla d'Urgell amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa han organitzat la conferència  Los experimentos de la Física de Partículas, xerrada que tindrà lloc el pròxim dia 18 de novembre a la sala del Teatre de L'Amistat de Mollerussa i que anirà a càrrec de Sebastian Grinstein, professor d'investigació que actualment participa en l'experiment ATLAS del CERN, en instrumentació i anàlisi de dades, com ICREA Research Profesor en l'IFAE (Institut de Física d'Altes Energies).

La jornada començarà a les 11:30 hores i està adreçada a l'alumnat de 4t. ESO i Batxillerat. En principi està previst que participin sobre uns 270 alumnes provinents de l'Institut Terres de Ponent, l'Institut La SerraLa Salle Mollerussa i el Centre de Formació d'Adults. 

Aquesta activitat està organitzada pel Departament d'Ensenyament i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i inclosa en la 19a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell. Així mateix, s'emmarca dins la 20a Setmana de la Ciència, celebrada entre el 13 i el 22 de novembre.

Comentaris