ECOFood.HUBLAB abordarà les tendències agroalimentàries actuals a Bell-lloc d'Urgell

L'esdeveniment tindrà lloc a la Sala d'actes Incubadora d'Empreses el 27 de maig de 9.00 hores a 14.00 hores
Menjar a granel ©Unsplash
photo_camera Menjar a granel ©Unsplash

Les jornades sobre "Les tendències alimentàries d'avui en dia. El futur a les teves mans... ajuda'ns a idear el futur de la innovació agroalimentària de Ponent" parlaran sobre el futur del sector agroalimentari del territori i com la innovació del sector pot contribuir a millorar la supervivència de la teva empresa o explotació.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'Operació ECOFood.HUBLAB liderada per l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i que forma part del Projecte d'Especialització Competitiva Territorial "AgroBioFood b. Ponent", coordinat per la Diputació de Lleida

L'esdeveniment pretén identificar, fomentar i desenvolupar la innovació i l'emprenedoria agroalimentària de Ponent per tal d'impulsar la generació de valor afegit en el territori i ho vol fer de forma col·laborativa i especialitzada. En aquesta primera trobada es crearà les condicions de treball. 

Entre els ponents hi haurà; la responsable d'Associacionisme Agrari de la Direcció General Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmen Urdillo; el director del CREDA i professor d'Economia Agrícola a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), José M. Gil; i els consultors, Marco Yagüe i David Jorba.

Programa de les jornades sobre tendències agroalimentàries ©AjBell-llocUrgell
Programa de les jornades sobre tendències agroalimentàries ©AjBell-llocUrgell

Comentaris