Josep Pàmies convidat dels actes d'aniversari del Casal Popular l'Arreu

L'entitat mollerussenca celebra el sisè aniversari amb dues jornades, el divendres 27 i el dissabte 28, combinant cultura, gastronomia i lleure.

Josep Pàmies convidat de l'aniversari del Casal Popular l'Arreu.
photo_camera Josep Pàmies convidat de l'aniversari del Casal Popular l'Arreu.

L'activista Josep Pàmies serà el convidat d'excepció dels actes de celebració del sisè aniversari del Casal Popular l'Arreu de Mollerussa. El balaguerí encetarà la programació el divendres 27 a l'auditori de l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, amb la xerrada Càncer, Sida, Ébola... Malalties Curables, a les vuit del vespre. Pàmies donarà a conèixer la seva lluita per la despenalització com a medicació del diòxid de clor i com aplicar teràpies alternatives a la sanitat pública per la lluita contra del Càncer, la Sida o l’Ébola.

Els actes continuaran el dissabte 28 de març, amb la degustació guiada de la cervesa artesana Picarda de Mequinensa amb un maridatge de 6 varietats de la marca, el tast tindrà lloc a la seu del Casal Popular l'Arreu al carrer Palau, a partir de les dotze del migdia.

La festa continuarà a partir de les 5, a la plaça Major, amb jocs de fusta per a petits i grans a càrrec de la companyia Tombs Creatius de Bellpuig, posteriorment, tindrà lloc la mostra de cultura popular i tradicional amb  la colla gegantera i bastonera l’Arreu. I la cloenda de la celebració, a dos quarts de deu del vespre, amb sopar popular i el concert de Pascual & els desnatats, membres de la Terrasseta de Preixens.

Desprès de sis anys de trajectoria, els responsables de l'Arreu, es permeten fer un balanç molt possitiu  atès l’assoliment i la consolidació de grans fites. El que encorratja a l'entitat a continuar treballant i evolucionant per dinamitzar culturalment i socialment la ciutat de Mollerussa i la comarca del Pla d’Urgell amb nous projectes i noves iniciatives com la construcció dels nous gegantons El Pepito i la Carme

Comentaris