La jove morta a Mollerussa quan assistia al festival techno és veïna d'Andorra i tenia 30 anys

The End of the World al Psrc de la Serra de Mollerussa 2
photo_camera El festival tecno The End of the World al Parc de la Serra de Mollerussa

La jove que va morir aquest diumenge al Centre d'Assistència Primària (CAP) de Mollerussa, és una ciuitadana d'Andorra de 30 anys. En un primer moment es desconeixia la seva identitat perquè anava indocumentada.

The End of the World al Psrc de la Serra de Mollerussa 1La jove andorrana assistia al festival tecno The End of the World quan es va trobar malament i el servei preventiu del festival la va traslladar al CAP de la localitat i va avisar al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre la jove tot i que ja no va poder fer res per salvar-li la vida. 

El Festival The End of the World, se celebrava per primer cop a Mollerussa, després de diverses edicions en terres tarragonines. La convocatòria de música electrònica arrencava la tarda del dissabte amb un cartell de més de 55 Dj.'s nacionals i internacionals, que han congregat al voltant de 4.000 persones, fis a les 12 del migdia d'aquest diumenge.

Per part de l'organització del festival, han comunicat que lamenten profundament la mort de la jove i expressen el seu condol a la família

Així mateix, destaquen que el festival va desplegar tots els protocols de seguretat previstos per aquests casos, tot i que la indisposició de la jove es va produir fora del recinte. L'organització assegura que durant les hores del festival no es va produir cap incident i les mesures de seguretat van ser estrictes i elogiades pels cossos de seguretat.

Comentaris