El Jugador del CTT Mollerussa Marc Molina accedeix a l'Open Catalunya Sènior

El cap de setmana els tennistes mollerussencs van obtenir uns bons resultats en l'Open Catalunya, que va situar a Marc Miró en la segona posició, assegurant l'ascens a la categoria infantil.

Els jugadors del CTT Mollerussa, participants en l'Open Catalunya.
photo_camera Els jugadors del CTT Mollerussa, participants en l'Open Catalunya.

Un bon resultat barrejat amb un xic de mala sort, va ser la valoració de la presència dels tenistes del Club Tennis Taula Mollerussa (CTT) en la segona fase de l'Open Catalunya, que es va celebrar aquest cap de setmana a Barcelona i Calella.

D'una banda, el tennista Marc Miró assolia una meritòria segona plaça en la categoria alevina, una posició que l'hi permetia assegurar-se l'ascens a la categoria infantil en la propera competició. Per altra banda el destí va emparellar a dos jugadors del club mollerussenc en quarts de final, Marc Molina i Ivan Fernández, la qual cosa va impedir la doble classificació, ja que el marcador es va decantar en favor de Molina. El que permetia al tennista mollerussenc aconseguir una tercera plaça en la final i la seva classificació en la categoria Sénior en la pròxima edició de l'Open Catalunya.

No va estar gaire encertat Cristian Fernández que en la categoria infantil no va poder superar la fase de grups, tot i la bona actuació del tennista del CTT Mollerussa.

Comentaris