El JuliolFest vol atreure les poblacions veïnes de Mollerussa amb transport gratuït

El chef estrella Michelin Joel Castanyè va participar en la Mollerussa Juliol Fest
photo_camera El chef estrella Michelin Joel Castanyè en edicions anteriors del JuliolFest

Les poblacions veïnes de Mollerussa tindran transport públic gratuït per assistir al JuliolFest d'aquest divendres. Ho han organitzat Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç a Mollerussa, que celebren la cinquena edició d'aquest festival junt amb el Mercat de Rebaixes en un nou escenari al centre de la ciutat.

Tres línies de transport duran així els visitans de les poblacions contigües a Mollerussa amb l'objectiu d'atreure visitants. El Mercat de Rebaixes, que se celebrarà en horari nocturn, compta a hores d'ara amb una quarantena de comerços inscrits, i s'ha autoritzat també que els establiments del carrer Arbeca i del centre muntin la seva parada externa, de manera que s'espera que una seixantena d'establiments comercials estiguin oberts de les 7 a les 12 de la nit per participar a la festa.

juliol fest

L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats paral·leles com inflables i tallers de pintacares pels infants, un planetari, un caricaturista i música itinerant pels carrers de la mà d’Apocadixie Cotton Pickers així com també una Mostra de Cervesa Artesana amb la participació de cinc marques diferents. La fi de festa, un cop les botigues estiguin tancades, anirà a càrrec de Abbey Road amb un concert tribut a The Beatles a la plaça de l’Ajuntament.

Comentaris