El jutge Santi Vidal presenta el seu model de constitució per a Catalunya

El jutge presentarà el seu volum Una Constitució per a Catalunya, acompanyat per Marina Llansana, autora de l'entrevista feta al magistrat per elaborar el volum i de Lluís Pagès, director de Pagès Editors, que publica el llibre. 

Una constitucio per Catalunya (Mollerussa)
photo_camera Una constitucio per Catalunya (Mollerussa)

El jutge Santi Vidal presentarà aquest dimarts a dos quarts de 9 del vespre al Centre Cultural el llibre Una constitució per a Catalunya, juntament amb Marina Llansana, autora de l’entrevista feta al magistrat per elaborar el volum. A l’acte també hi participaran l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Lluís Pagès, director de Pagès Editors, que publica el llibre.

Santi Vidal, que va ser suspès de sou i feina per a un període de tres anys per haver elaborat un esborrany de constitució catalana, parla en el llibre de com es va gestar la idea d’elaborar aquesta constitució per a una Catalunya independent, qui en van ser els impulsos i com es va organitzar. Així mateix, també explica en quines constitucions d’arreu del món es va inspirar i quin és el seu contingut article per article, entre altres aspectes.

Comentaris