L’Oficina de Turisme del Pla presenta les activitats per aquesta nova temporada

Balcells, Trull i Llanes, presenten el Concurs de Fotografia de Turisme
photo_camera Balcells, Trull i Llanes, presenten el Concurs de Fotografia de Turisme

L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha presentat aquest dimarts les activitats programades per la nova temporada, en el decurs d’un acte que ha tingut lloc en l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. En l’acte hi han participat el president de l’ens comarcal Joan Trull, el conseller de Turisme Jordi Llanes i la responsable de l’Oficina de turisme Imma Balcells.

Entre les novetats que s’han presentat destaca el Concurs de Fotografia Turisme, una iniciativa que pretén recollir les millors instantànies de l’entorn paisatgístic, monumental o social de la comarca. La convocatòria s’obre aquest dimecres 18 d’octubre, i es podran presentar els treballs fins a l’1 de desembre.

El Consell Comarcal seleccionarà dotze semifinalistes dels quals en resultaran sis finalistes. Els guanyadors rebran com a premi, degustacions en els restaurants La Boscana i La Guspira, estades a l’Hotel Jardí, Degustacions de calçots del Rebost de Ponent, Lots de productes de proximitat i vols en l’Escola La Serra.

L’oficina de Turisme també dura a terme una nova edició del Concurs Tasta el Pla, en aquest cas amb la temàtica de Formatges Camps i Cal Valls de Vilanova de Bellpuig. Aquesta iniciativa, que es dura a terme del 9 al 23 de novembre, està dirigida a la xarxa d’Instagram. En el vessant cultural s’incorpora el taller de Poesia per a escolars que dura a terme l'escriptora dels Arcs Montse Germà.  

Comentaris