L'administració Barcala de Mollerussa reparteix el cinquè premi de las Grossa de Nadal

L'administració mollerussenca no podia tenir millor estrena de les noves instal·lacions a la plaça Major, repartint al voltant, de dos milions d'euros.

Barcala Cinquè premi 2014 (3)
photo_camera Barcala Cinquè premi 2014 (3)

L'administració de loteries Barcala torna a repartir la sort de Nadal al Pla d'Urgell venent 320 participacions del número 74012, que ha resultat guanyador del cinquè premi de la Grossa de Nadal que s'ha sortejat aquest dilluns. L'Administració mollerussenca ha repartit al voltant de dos milions d'euros, la major part en participacions que ha distribuït la sabateria Va de Pas de la capital del Pla d'Urgell.

La sort també ha recaigut en la cafeteria S'Abril del Palau d'Anglesola i entre l'equip docent l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa, així com en abonats i clients de l'administració mollerussenca que aquest any celebra el seu 53è aniversari.

La propietària de l'administració Marta Barcala no podia amagar la seva satisfacció, manifestant que ha estat un bon premi, que encara de modest no deixa de portat molta felicitat als agraciats, que en definitiva és l'objectiu de l'establiment.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement