L'Ajuntament de Castellnou de Seana remodela la sala del Sindicat

El consistori hi destinarà una partida de 50.000 euros, que es finançaran amb l'ajut de la Diputació de Lleida i fons propis.

Imatge de les obres de remodelació de la sala del Sindicat de castellnou de Seana
photo_camera Imatge de les obres de remodelació de la sala del Sindicat de Castellnou de Seana

L'Ajuntament de Castellnou de Seana ultima les obres de remodelació de la Sala del Sindicat, un equipament municipal molt utilitzat per les entitats, i que amb aquesta actuació es vol optimitzar. El projecte de remodelació consisteix en la substitució del terra en el qual s'hi ha col·locat una capa de set centímetres de formigó a la que s'aplicarà una capa de resines per aconseguir més resistència. L'obra es completa amb la instal·lació d'una mampara, per poder separar la sala en dos espais, així com un nou equip de calefacció i els serveis.

Segons l'alcalde de Castellnou de Seana Jordi LLanes, aquesta actuació té com a objectiu, optimitzar l'espai, en dues sales, una que utilitzarà el Club Tennis Taula local, per las seus entrenaments, i en la segona hi podran assajar la Colla Gegantera i els Grallers. Aquest segon espai també està previst que l'utilitzin l'associació de dones Terra Baixa, l'entitat realitzarà sessions d'activitat física, així com altres del seu calendari.

Llanes ha explicat que el consistori hi ha destinat una partida de 50.000 euros, que finançarà amb una aportació de la Diputació de Lleida i amb fons propis. L'obra l'ha dut a terme una empresa local.

Comentaris