L’Ajuntament de Golmés crea una marca pròpia, per dinamitzar l'activitat del municipi

La marca es presenta en el marc de la Festa Major, que arrencarà amb una nova edició d'autocine que tindrà lloc a l'esplanada de l'antiga discoteca Big Ben, el dissabte 22, amb la projecció de la pel·lícula La boda de rosa
Les Pubilles i hereus de Golmés del 2021 @AjGolmés
photo_camera Les Pubilles i hereus de Golmés del 2021 @AjGolmés

L’Ajuntament de Golmés ha impulsat la creació d’una marca de municipi, que ha de representar-lo i promoure’l  en l'àmbit industrial, comercial, econòmic i cultural.
El concepte gràfic de la marca sorgeix de la suma del seu nom i repetint la paraula ‘més’ per  simbolitzar més força. Així, neix l’eslògan ‘Golmés és més’. 
La seva construcció és completament geomètrica i la seva transformació recau en eliminar el ‘més’ pel símbol ‘+’ i canviar i transformar la ‘G’ per una ‘G’ amb una fletxa ascendent, símbol de creixement, de força, de ser més, que farà un element identificador de la marca Golmés abreviada i amb els seus colors identificatius, extrets de l’escut heràldic del municipi.

Marca Golmés+La marca ‘Golmés és més’ serà un pròleg de les accions que el consistori vol impulsar per tal de promocionar el comerç, la indústria i els serveis locals, així com per contribuir a millorar la seva competitivitat i generar atracció econòmica. Una fita que culminarà amb la creació d’una associació de comerciants i industrials de Golmés.

Segons l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís es tracta d’una estratègia de dinamització de l’activitat local en tots els àmbits.

La primera sessió de l'autocine Resquitx de GolmésGolmés presentarà en societat la nova iniciativa en el marc de la Festa Major de Sant Salvador que se celebrarà, del 22 al 25 de maig, una celebració esperada després del temps de la pandèmia, segons a afirmat l'alcalde de Golmés Jordi Calvís. El programa de la Festa Major arrencarà amb una nova edició d'autocine que tindrà lloc a l'esplanada de l'antiga discoteca Big Ben, el dissabte 22, amb la projecció de la pel·lícula La boda de rosa. Segons ha explicat Calvís amb aquesta primera projecció Circuit Urgellenc, té previst repetir l'experiència de l'any passat amb la col·laboració del restaurant Resquitx. 

La Festa Major continuarà amb la proclamació de les pubilles i hereus, concerts, animació infantil i tot un programa d'activitats per a tot el públic. 

Festa Major Golmés 2021 (1)

Comentaris