L’Ajuntament de Mollerussa aixeca les mesures preventives de la Covid-19

L’Escola de Música reprèn les classes presencials, la piscina coberta amplia aforament i farà cursets d’adults i la biblioteca obre tot el servei
Instal·lació de Wi-Fi en el centre de Mollerussa
photo_camera El carrer Jacint Verdaguer, al centre de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa aixeca des d’avui les mesures preventives que s’han mantingut els darrers 15 dies després d’una millora dels indicadors a la ciutat i també davant la relaxació de la normativa superior dictada per la Generalitat a partir de dilluns. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que els indicadors han millorat respecte a fa 15 dies situant-se la RT a 0,76 i el risc de rebrot en 508, motiu per al qual s’ha considerat oportú deixar sense efecte les mesures adoptades en l’àmbit municipal, tot i que ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i seguir protegint-se.

Tot i això, se seguirà extremant la vigilància per part de la Policia Local i les educadores del Pla de Civisme

Així, aquesta setmana, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música reprèn les classes presencials i es deixa sense efecte la restricció de l’ús de les instal·lacions esportives municipals només per a l’esport federat. La piscina coberta s’amplia al 50% l’aforament, fet que permetrà a partir de la setmana entrant que es torni progressivament a l’activitat començant per la represa dels cursos destinats a adults així com els entrenaments dels clubs. Pel que fa a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, es tornen a obrir tots els serveis amb un aforament del 50% i al Museu de Vestits de Paper ja es permetran les visites escolars si n’hi hagués.

Comentaris