L’Ajuntament de Mollerussa aprova el projecte del carrer de Prat de la Riba on se suprimeix aparcament i s’amplia vorera

 

 

 

Imatge del carrer Prat de la Riba de Mollerussa interior
photo_camera Imatge del carrer Prat de la Riba de Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el projecte d'urbanització del carrer Prat de la Riba, paral·lel a la via del tren, on es preveu suprimir l'aparcament. El projecte té un pressupost de 242.487 euros i preveu deixar els dos circuits de circulació existents ara per tal d'afavorir la mobilitat en aquesta entrada al centre de la ciutat.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que la supressió de les places per estacionar es veuran compensades amb la creació d'una nova zona d'aparcament a l'altre costat de la via, en el solar que ha quedat contigu a la nova estació d'autobusos. En aquest sentit, Solsona també ha indicat que l'execució de l'obra, que encara s'ha de licitar i adjudicar, anirà coordinada amb la finalització de les obres de reforma del centre urbà per qüestions de mobilitat.

També està previst enderrocar la claveguera d'aigües residuals existents per tal de substituir-la per una altra, igual que els pous i les escomeses existents i també hi ha prevista la col·locació d'una nova canonada per a la recollida de les aigües pluvials

El projecte contempla també l'execució de tres passos de vianants elevats, dos en els carrers transversals que desemboquen al carrer de Prat de la Riba i que són els carrers d'Anselm Clavé i del President Macià, i un altre en la intersecció amb el carrer del Carme. En els tres casos, la solució adoptada és donar continuïtat al paviment de la vorera per tal d'afavorir la preferència del vianant davant el vehicle.
 

Comentaris