L’Ajuntament del Poal licita les obres de remodelació de la piscina olímpica

El consistori té previst invertir al voltant de 120.000 euros en l’obra que consistirà a reduir la profunditat de la piscina en vint centímetres, per millorar la usabi-litat

Instal·lacions de les Piscines Municipals del Poal
photo_camera Instal·lacions de les Piscines Municipals del Poal

El Ple de l’Ajuntament del Poal que es va celebrar aquest dimarts, va aprovar la licitació de les obres de remodelació de la piscina olímpica, una de les tres que es troben en el recinte municipal.

El consistori té previst invertir al voltant de 120.000 euros en l’obra que consistirà a reduir la profunditat de la piscina en vint centímetres, per millorar la usabi-litat. L’actuació també inclou l’enrajolat de les parets de les parets i el terra de la piscina, així com habilitar un escaló lateral per tal que els usuaris el puguin utilitzar per accedir a l’aigua i també per descansar al voltant de la bassa.

Segons l’alcalde del Poal, Rafel Panadès, en aquesta piscina es va dur a terme una actuació l’any 2005, amb la que es va adequar els sobreeixidors desbordants, però va quedar pendent la resta d’actuacions. L’obra preveu la substitució del sistema d’abasta-ment d’aigua de la instal·lació.

El consistori preveu adjudicar l’obra abans de finalitzar l’any, i iniciar els treballs al voltant del mes de febrer per tal que puguin estar enllestides per la temporada estiuenca del 2017.
 

Comentaris