Mollerussa invertirà en actuacions del Pla de Barris a partir de l'any vinent

L'Ajuntament es farà càrrec del finançament amb fons propis però deixa la porta oberta perquè en un futur puguin ser subvencionades pel Govern

Reunio Pla de Barris Mollerussa interior
photo_camera Reunió del Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris, aquest dilluns a L’Amistat

L’Ajuntament de Mollerussa invertirà a partir de l’any vinent en diferents actuacions del Pla de Barris finançant-les amb fons propis tot i que deixant la porta oberta perquè en un futur puguin ser subvencionables per part de la Generalitat. Així ho ha dit aquest dilluns l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en la reunió del Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris, que ha tingut lloc a L’Amistat i que ha comptat amb la presència del Cap d’Oficina de Gestió del Programa de Barris del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La Generalitat deu a l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell i a particulars 274.725 €

La reunió ha servit per fer balanç de les actuacions realitzades en el darrer any dins de l’àmbit del Pla de Barris, així com fer repàs de les despeses justificades que encara no han estat abonades per la Generalitat i que sumen un total de 274.725,52 €, dels quals el 80% es deuen a l’Ajuntament de Mollerussa i la resta a particulars. Per la seva part, el representant de la Generalitat ha destacat el bon plantejament fet des de Mollerussa així com la bona execució del mateix donats els recursos existents.

Des del consistori, destaquen que Mollerussa va demanar a la Generalitat, el 2014, una pròrroga de dos anys en l’execució del seu Pla de Barris per tal de poder executar les diferents actuacions que tenia previstes. En aquest sentit, s’està estudiant demanar una altra pròrroga de dos anys més per poder completar el pla.

Comentaris