L'Ajuntament de Sidamon organitza la Primera Milla Urbana

La sortida i arribada estaran situades a l’avinguda Generalitat (al costat de la pista esportiva i de la piscina) i la inscripció serà gratuïta.

Cartell de la Milla Urbana de Sidamon
photo_camera Cartell de la Milla Urbana de Sidamon

Sidamon se suma a la promoció de la pràctica esportiva amb l'organització de la Primera Milla Urbana, una prova que tindrà lloc el dissabte 29 de juliol a partir de les sis de la tarda.

La sortida i arribada estaran situades a l’avinguda Generalitat (al costat de la pista esportiva i de la piscina) i la inscripció serà gratuïta.

Les inscripcions es tancaran el dimecres 26 d’agost a les 23.00 hores o quan s’arribi als 300 inscrits. Per a participar és obligatori córrer amb xip, i la recollida de xips i dorsals serà el mateix dia a partir de les 17.00 hores i fins a les 18.00 hores a la pista esportiva.

L’organització comptarà amb servei sanitari, i les curses anirà des dels cigronets (que faran un circuit especial), els patufets (1/8 de milla), prebenjamí (1/4), benjamí (1/2) i aleví (1/2) fins als infantils, cadets, júniors, sèniors i veterans. L’organització es reserva el dret de desdoblar o fusionar la sortida d’algunes categories en funció dels participants inscrits.

A cada cursa es donarà premi als tres primers classificats i al primer local de cada categoria a partir de la categoria patufet. Hi haurà samarreta commemorativa per a tots els participants.

Per completar la informació podeu consultar el web http://millasidamon.blogspot.com.es

Comentaris