L'Associació de Turisme del Pla d'Urgell divulga els atractius gastronòmics, paisatgístics i tradicionals de l'interior

L'Associació de Turisme del Pla d'Urgell, té la voluntat de potenciar els atractius d'una comarca d'interior, amb el lema de Busca l'Interior, i aquest cap de setmana va dur a terme una jornada de divulgació en el parc natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Els visitants participen en la collita del panis en la campanya de turisme del Pla d'Urgell
photo_camera Els visitants participen en la collita del panis en la campanya de turisme del Pla d'Urgell

L'Associació de Turisme del Pla d'Urgell, vol evolucionar el sentit de l'entitat a la promoció del turisme interior amb el lema Busca l'interior, i per aquest motiu, el passat dissabte va organitzar una jornada de divulgació, en la que hi van participar una setantena de persones. L'entitat va aprofitar la collita del panís, per incorporar aquesta tasca tradicional a les propostes turístiques. Amb el lema Per una tardor feliç, viu la campanya del panís, va dur a terme un seguit d'activitats al voltant de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

L'Associació de Turisme del Pla d'Urgell obsequia a Alícia Pérez amb productes localsAmb la col·laboració del Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, el Consell Comarcal, i la Cooperativa d'Ivars, l'acte va convidar als assistents a un esmorzar amb cassola de tros, una visita al Centre d'Interpretació de Cal Sinén, i una mostra de productes de proximitat.

L'acte va comptar amb la presència de l'actriu lleidatana i protagonista de la sèrie de TV3 La Riera, Alícia Pérez, que va ser la protagonista d'un gran nombre de fotografies amb els visitants.

Un dels moments més esperats de la visita, va ser la de la collita del panís, amb la col·laboració de la Cooperativa d'Ivars, que aquest any celebra el seu Centenari, els visitants van viure de prop una de les tasques més tradicionals de la comarca, ja que es tracta de la principal zona productora d'aquest cereal de Catalunya.

Comentaris