L’Autotrac de Mollerussa tanca amb la previsió d’assolir el centenar de cotxes venuts

El nombre exacte així com l’import de les operacions es coneixeran en les pròximes setmanes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Imatge del sector automobilístic a l'Autotrac d'enguany - Foto: Fira de Mollerussa

La 34a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, ha tancat aquest diumenge a la tarda les seves portes amb la previsió d’assolir el centenar de cotxes venuts pel que fa al sector automobilístic, xifra similar a l’aconseguida a la darrera edició, segons ha valorat l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona.

El nombre exacte així com l’import de les operacions es coneixeran en les pròximes setmanes, quan tingui lloc el sorteig, davant notari, del premi de 3.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira.

L’edició d’enguany de l’Autotrac va obrir divendres dia 19 amb 24 expositors, dels quals la majoria (19) corresponien al sector automobilístic, mentre que 4 eren de maquinària agrícola i industrial i 1 del sector serveis. Del nombre total d’expositors, el 55% d’ells fa més de deu anys que hi participen, el 25% entre cinc i deu anys i un 20% entre dos i cinc anys.

Aquesta convocatòria va ser inaugurada divendres pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, qui va qualificar el certamen com a “sostenible” i “referent” a les terres de Lleida pel que fa al sector d’ocasió.

Comentaris