L'avinguda del Canal de Mollerussa es torna a convertir en Mercat d'Estiu

Com en l'edició anterior, l'oferta comercial es compaginarà amb la mostra de cervesa artesana, que en aquesta ocasió estarà representada per quatre productors del territori.

Mercat d'estiu - Mostra Cervesa Mollerussa Comercial 2014
photo_camera Mercat d'estiu - Mostra Cervesa Mollerussa Comercial 2014

L'avinguda del Canal de Mollerussa, tornarà a convertir-se, en aparador de l'oferta comercia, de serveis i lleure de Mollerussa, amb la segona edició del Mercat d'Estiu, una iniciativa de l'Associació Mollerussa Comercial i de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

Cartell 212,3x282,2 mmUna trentena de parades, oferiran una gran varietat d'articles, aquest dijous, a partir de les sis de la tarda i fins a les dotze de la nit, amb els preus propis de la temporada de rebaixes. Al marge del besant comercial, la festa també comptarà amb altres al·licients musicals i de lleure.

Per altra banda, també es compaginarà amb la Mostra de Cervesa Artesana, una proposta de cinc productors del territori, entre ells Matoll de Beliianes, que oferiran les peculiaritats d'aquesta beguda que cada cop compta amb més adeptes. El sector de la cervesa artesana està tenint una important implantació en la demarcació de Lleida, elaborant productes d'una alta qualitat.

Aquesta iniciativa de Mollerussa Comercial, pretén complementar l'acció de l'Open Night, per dinamitzar l'activitat comercial de la ciutat, i mostrar al visitant l'amplia i variada oferta de què disposa, traslladant l'activitat a una de les zones amb una important activitat comercial i de serveis.

Comentaris