L'empresa Acadèmia Bellvís 64 gestionarà la llar d'infants Verge de les Sogues

L'alcalde de Bellvís, Joan Talarn, ha mostrat la seva satisfacció pel fet d’adjudicar el concurs de la gestió de la llar d’infants Verge de les Sogues a una empresa local.

Imatge de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís
photo_camera Imatge de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís

L'Ajuntament de Bellvís ha adjudicat la gestió de la llar d'infants Verge de les Sogues a l'empresa local Acadèmia Bellvís 64, una de les quatre propostes que es van presentar a la licitació. Segons l'alcalde de Bellvís Joan Talarn, és el primer cop que s'han presentat dues empreses locals al concurs, el que representa una satisfacció pel consistori.

Llar d'infants Verge de les Sogues de BellvísL'empresa que gestionarà l'equipament educatiu, es dedica a la formació i compta amb un equip jove de professionals de la pedagogia i la formació. Un relleu que es produeix després de vuit anys de gestió d'una empresa externa del sector, i amb anterioritat ho havien fet els mateixos pares del centre educatiu.

La Llar d'infants compta aquest any amb una matrícula de prop de 30 nens i nenes que compartiran el servei de menjador, amb els alumnes de l'escola pública Joaquim Palacín.

Per altra banda l'Ajuntament de Bellvís ha decidit traslladar la sortida de l'escola Joaquim Palacín, del carrer lateral al passeig d'Urgell, per tal de millorar la funcionalitat de l'accés i sortida del centre escolar. Per aquest motiu el consistori tallarà el transit de vehicles per un dels trams el passeig d'un quart a tres quarts de cinc de tarda per facilitar la sortida dels nens del col·legi. Segons ha explicat l’alcalde, Joan Talarn, aquest curs els alumnes utilitzaran la porta principal al complex, donat que l'anterior accés donava a una via sense asfaltar, i en dies de pluja suposava un inconvenient.

Talarn ha afegit que amb aquesta decisió es vol resoldre un aspecte de seguretat, ja que pel passeig d’Urgell hi ha una important afluència de vehicles, per la qual cosa s’ha optat per tancar-lo al trànsit.

Aquesta mesura que s'ha consensuat amb els pars els alumnes, serà efectiva durant tot el curs escolar. El consistori només aplicarà aquesta mesura a la tarda, ja que al migdia el nombre d'alumnes que abandonen el centre és menor, sigui perquè utilitzen el menjador o les activitats extraescolars.

Comentaris