L’empresa Transports Argelich inicia les obres d’ampliació a Vila-sana

Imatge de les obres al costat de la planta de Logikfred Interior
photo_camera Imatge de les obres al costat de la planta de Logikfred Interior

L'empresa Transports Argelich ha iniciat les obres d'ampliació del centre logístic de distribució de congelats del sector alimentari. Un projecte que la companyia té previst desplegar en diferents fases i que preveu la construcció de quatre naus, en una parcel·la de prop de 45.000 metres quadrats que va adquirir en el polígon industrial de Vila-sana.

La parcel·la es troba al costat del centre d’emmagatzematge i distribuciós Logikfred, propietat de l'empresa, des de la que actualment duen a terme l'emmagatzematge i la distribució de productes de diferents sectors d'alimentació.

Segons fons de l'empresa aquesta primera fase inclou la construcció de dues naus de 6.000 metres quadrats cadascuna, una es destinarà a càmeres, per ampliar la capacitat de congelació de Logikfred, i la segona com a magatzem Logistic. L'obra es completarà amb un pàrquing de camions per la flota de transport.

Les obres d'ampliació de l'empresa Transports Argelich a la carretera de Vila-sanaLes instal·lacions actuals de Logikfred gestionen productes congelats de diferents productors del sector de l'alimentació. La plataforma logística de Vila-sana, abasta des de la recollida i emmagatzematge en sec, refrigerat o congelat, fins a l'embalatge, etiquetatge i distribució. Amb tecnologia capdavantera i gran flexibilitat, la companyia s'ha convertit en líder en qualitat de servei i en un clar referent per a solucions de magatzematge en l'àmbit nacional.

Transports Argelich compta actualment amb una flota de 130 camions, que donen servei a empreses de tot el territori. L'empresa va néixer l'any 1930, de la mà de Domingo Argelich, i va continuar l'activitat el seu fill Josep Argelich, i actualment la tercera generació la lideren Xavier, Jordi i Eduard Argelich, que han diversificat la companyia des de les divisions de Transports Argelich, Serveis Logístics del Pla, Logikfred i Nou Diesel.

L'actuació urbanística l'ha dut a terme la mateixa empresa, un cop l'Ajuntament de Vila-sana va aprovar la modificació de normes urbanístiques de la zona, donat que l'actual polígon, que va construir l'INCASOL, està totalment ocupat per trenta-vuit empreses.

Comentaris