Mollerussa obté el segon lloc a la Copa Catalana d'escacs en la categoria Preferent

L'Escola d'Escacs de Barcelona revalida el títol de campió, en una trobada que va aplegar al Resquitx 240 jugadors, repartits en 60 equips de les sis categories participants

Escacs Mollerussa otra foto
photo_camera La competició es va fer a les instal·lacions del restaurant Resquitx de Golmés

L'Escola d'Escacs de Barcelona va aconseguir diumenge el títol de campió de Copa Catalana a les instal·lacions del restaurant Resquitx de Golmés i organitzat pel Club d'Escacs Mollerussa juntament amb la Federació Catalana i la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa. La sala de joc va poder acollir a tots els 240 jugadors que hi van participar, repartits en els 60 equips participants de les sis categories del campionat.

Aquest és el quart títol per l'Escola d'Escacs de Barcelona després dels aconseguits els anys 2009, 2013 i 2015. L'equip format pel GM Aleksandr Rakhmanov, GM Fernando Peralta, GM Marc Narciso i GMF Ana Matnadze va aconseguir guanyar tots els encontres del grup absolut i d'aquesta manera revalidar el títol aconseguit el 2015 a Girona. El segon classificat absolut va recaure en el Montcada, amb un punt i mig d'avantatge sobre el tercer classificat, Sant Josep de Badalona.

El títol de Segona Divisió se'l va emportar el Colon Sabadell Chessy B, que es va demostrar molt superior a la resta; seguit del Torà, encapçalat pel GM Josep Oms.

A la categoria de Preferent, el títol va recaure en el Barberà B seguit del sorprenent equip local, el Mollerussa, que amb una sola derrota va aconseguir el subcampionat.

A Primera categoria, clara superioritat de l'equip de les Franqueses, que es va imposar en tots els encontres perdent només 3,5 punts en tot el campionat. El segon classificat va ser l'Escola d'escacs de Barcelona B.

L'equip comarcal de l'Alt Empordà va demostrar tenir el millor equip de segona categoria i es va imposar clarament guanyant tots els seus encontres, seguit a cinc punts de distància per l'Escola de Salou B.

A tercera categoria, victòria de l'Escola d'escacs Barcelona C amb tres punts d'avantatge sobre el Cornellà E.  

Comentaris