L’escola Ignasi Peraire inicia tallers de ràdio dins del projecte “Sintonitza’t, la ràdio a l'escola”

Alguns alumnes de l'escola Ignasi Peraire durant el taller de ràdio
photo_camera Alguns alumnes de l'escola Ignasi Peraire durant el taller de ràdio

Els alumnes de l’escola Mestre Ignasi Peraire han iniciat aquesta setmana el projecte “Sintonitza’t, la ràdio a l’escola” que consta d’un seguit de tallers radiofònics impartits per membres d’UA1 Lleida Ràdio. En aquesta activitat l’alumnat de 6è de primària coneix el funcionament d’una emissora de ràdio i quina és la tecnologia que s’utilitza per a poder emetre.

Gràcies a aquests tallers, els alumnes aprenen conceptes de la comunicació com l’elaboració d’una notícia, l’ús de connectors en la redacció d’un guió radiofònic o la importància de saber expressar oralment davant d’un micròfon. La part pràctica d’aquest projecte juga una part molt important, ja que els alumnes crearan alguns continguts que seran emesos per UA1 Lleida Ràdio.

El projecte “Sintonitza’t, la ràdio a l’escola” és fruit d’un acord entre els Serveis Territorials d’Ensenyament i l’emissora UA1 Lleida Ràdio. La proposta, que s’emmarca en programa que el Departament d’Ensenyament va signar amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, es durà a terme a dotze centres educatius de la província de Lleida.

Comentaris