L'escola l'Estel de Castellnou de Seana guanyador del concurs Pilarín Bayés

El treball dels alumnes de cicle superior de l'escola de Castellnou de Seana va resultar seleccionats entre els 1.021 contes que van presentar centres educatius de tota Catalunya

Alumnes de l'escola l'Estel de Castellnou de Seana
photo_camera Alumnes de l'escola l'Estel de Castellnou de Seana

Els alumnes de cinquè i sisè de l'escola l'Estel de Castellnou de Seana, han resultat guanyadors del concurs de contes per a nens i nenes Pilarín Bayés. El treball dels escolars del Pla d'Urgell comparteixen aquest guardó amb quinze centres escolars de tota Catalunya, que van ser seleccionats entre els 1.041 que es van presentar a la convocatòria de 2016.

Escola l'Estel de Castellnou de SeanaEl premi té com a fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors, i per aquest motiu aquest any s'ha tractat la solidaritat. En aquest sentit, les bases volien que s'entengués aquest valor com la presa de consciència de les necessitats dels altres i el desig de contribuir i col·laborar en la seva satisfacció .

El Premi vol ser un homenatge a aquesta gran il·lustradora que encarna tot això a la perfecció: valors, estima pels contes i estima pels infants, i al mateix temps fomentar la creativitat en l'expressió escrita en català i reforçar les competències lingüístiques dels infants.

Les escoles guanyadores participaran en l'acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el pròxim dia 2 de juny en el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. Els guanyadors rebran deu exemplars del llibre de contes guardonats i pels de cicle superior, un exemplar per cada alumne de la classe guanyadora, també un lot de llibres. D'altra banda les escoles guanyadores rebran una selecció de llibres d'editorial Mediterrània i les escoles participants rebran el llibre dels contes guardonats.

Comentaris