David Corbella, Gemma Torra, Pol Cuesta i Anna Cubiró guanyen el concurs de Música de Cambra de Mollerussa

El Centre Cultural de Mollerussa va acollir aquest dissabte la vuitena edició del Curs de Música de Cambra, en el que hi van participar una desena de conjunts instrumentals

Guanyadors de la categoria D del Concurs de Música de Cambra
photo_camera Guanyadors de la categoria D del Concurs de Música de Cambra

Guanyadors categoria AL'Escola Municipal de Música de Mollerussa va clausurar les activitats del curs, aquest dissabte amb la celebració del vuitè Curs de Música de Cambra, una activitat que el centre educatiu du a terme com a cloenda del Curs de la mateixa modalitat d'ensenyament musical.

L'Escola de la capital del Pla d'Urgell, acomiada el curs amb una setmana d'activitats, que aquest any s'han completat amb unes estades infantils, que han volgut ser una iniciativa pilot per incentivar els estudis musicals entre els més petits. L'activitat es completa amb el curs que pretén aportar una formació intensiva per als alumnes que ja cursen estudis musicals, i que es clou amb un concurs, en el que hi van participar deu grups instrumentals de diferents nivells.

Guanyadors categoria CEls guanyadors de la prova, en la categoria D van ser els membres del quartet del qual en formaven part Gemma Torra, David Corbella, Pol Cuesta i Anna Cubiró. En la categoria C la millor interpretació la van dur a terme el trio de Pol Aguilera, Maria Codina i Elisabet Ferrer. En la categoria B, Joan Muñoz, Ramon Jibaja, Adrià Raya, Núria Salat i Aina Piró van fer la millor interpretació. I pel que fa a la categoria A, els millors intèrprets del concurs, van ser els membres del trio Asier Rosselló, Ferràn García i Anna Sabater.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement