L’Escola de Música de Mollerussa ofereix estades per a nens de 3 a 5 anys a finals de juny

Els mateixos dies es farà el 3r Curs de Música de Cambra per a infants i joves de 6 a 16 anys, mentre que el dia 2 de juliol tindrà lloc el 8è Concurs de Cambra, que enguany estarà obert a tothom

Assaig escola de música interior
photo_camera Imatge d'arxiu d'un assaig del centre de Mollerussa

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa oferirà enguany una setmana d’estades musicals per a nens i nenes de 3 a 5 anys amb l’objectiu de poder interessar més infants d’aquestes edats per a què es matriculin a la formació que s’imparteix al centre. Serà la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol i serviran per a introduir als inscrits en el cant coral, la construcció d’instruments i el moviment a través de jocs musicals alhora que se’ls farà una explicació pràctica dels diferents instruments que es poden estudiar a l’escola durant el curs lectiu. L’horari serà de dos quarts de 10 del matí a la 1 del migdia.

Durant la mateixa setmana, també tindrà lloc el 3r Curs de Música de Cambra adreçat a infants i a joves de 6 a 16 anys, que tindrà lloc al matí en el mateix horari que les estades i també a la tarda de dos quarts de 4 a dos quarts de 7, amb l’opció de quedar-se a dinar i poder tenir una estona de piscina. Pel que fa al contingut del curs, els alumnes inscrits es dividiran en funció de l’edat amb quatre grups diferents.

Bernat Piqué i Jordi Mestre oferiran dues classes magistrals els dies 27 i 29 de juny

El curs oferirà també dues classes magistrals: la primera, dilluns 27, sobre la Tècnica Alexander, a càrrec de Bernat Piqué, i la segona, sobre improvisació de la mà de Jordi Mestre, programada per dimecres. Les inscripcions poden formalitzar-se  fins al 15 de juny. Els preus són 40 euros pels alumnes de l’Escola de Música amb les classes magistrals incloses i 55 pels que no ho són. Per participar només de les classes magistrals el preu és 25 euros pels alumnes de l’Escola de Música i 40 pels que no ho són.

D’altra banda, el dia 2 de juliol tindrà lloc el 8è Concurs de Música de Cambra que, com a novetat, estarà obert a tothom i no únicament als alumnes inscrits al curs de cambra de l’escola, com s’havia fet fins ara. En total es repartiran premis valorats en més de 1.800 euros entre els guanyadors de les diferents categories que determini el jurat.

Comentaris