L'escola Pompeu Fabra de Mollerussa dedica el projecte educatiu a Catalunya

Els alumnes han participat en la confecció d'un mural que ha estat dirigit per l'il·lustrador Joan Turu, que ha tingut com a motiu d'inspiració els llibres.

Escola Pompeu Fabra Jornades Culturals 2015.
photo_camera Escola Pompeu Fabra Jornades Culturals 2015.

Elisabet Carnicè mostra com es preparen el castellers.L’escola Pompeu Fabra de Mollerussa ha celebrat les Jornades Culturals amb un seguit d’activitats, organitzades per l’equip docent i en les quals ha participat tot l’alumnat del centre.

Amb Catalunya com a tema del projecte educatiu Pompeu Fabra Jornades Culturals 2015.d’aquest curs, s’han realitzat diversos  tallers com punts de llibre, capgrossos, audicions musicals, un esmorzar tradicional, etc a més dels de sardanes amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista; de castellers,  conduït per la presentadora de l’espai de Els Bastoners de l'Arreu visiten l'escola Pompeu Fabra.TV3 Quarts de nou, Elisabet Carnicé i una exhibició  de Balls de Bastons a càrrec del Casal Cultural l’Arreu.

Durant la Diada de Sant Jordi, s’organitzà una marató de lectura de contes populars catalans, la representació de la llegenda de sant Jordi i una parada de llibres i de roses. Aquell dia també tingué lloc el sorteig de Mollerussa Comercial Ai, quin disbarat!, amb la presència del gegant ParrotL’AMPA del centre organitzà la tradicional xocolatada.

El conjunt d’activitats s’han clos amb una xerrada d’en Jordi Besora i la realització d’un magnífic mural a la Biblioteca escolar a càrrec de l’il·lustrador Joan Turu i en el qual l’alumat de sisè va posar el seu granet de sorra, amb els llibres com a protagonistes.

Comentaris