L’escola Siloé de Mollerussa, amfitriona d'un projecte d’intercanvi d’experiències

A la trobada hi participen els directors i directores dels centres públics de la comarca

Coneguem el Siloé interior
photo_camera Marc Solsona, durant la benvinguda a la trobada

Les escoles públiques de Mollerussa participen en el projecte Coneguem les escoles del Pla d’Urgell, impulsat des del departament d’Ensenyament a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell amb l’objectiu que els diferents centres de la comarca puguin donar-se a conèixer a la resta i així intercanviar experiències, tant en projectes educatius com en models organitzatius. Aquest dimarts ha estat el torn de l’escola Siloé, la qual tanca el cicle després que en cursos anteriors ja hagués estat el torn de la resta d’escoles de la ciutat.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, han participat de la benvinguda a la trobada entre els diferents directors i directores dels centres públics de la comarca que participen del projecte. Solsona ha destacat el fet que el Siloé és un centre de referència en l’atenció a l’educació especial, molt integrada a la comarca i amb un professorat també referent. 

Els professionals que han assistit a la trobada han recorregut les instal·lacions de l’escola Siloé després de fer una jornada de treball per tal de posar en comú les diferents experiències educatives que duen a terme en els centres participants. Posteriorment, els participants també s’han desplaçat al Servei Educatiu del Pla d'Urgell i al Centre de Formació d’Adults.

Comentaris