L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell acollirà una exposició sobre Fotografia Matemàtica

Exposició fotogràfica sorgeix a partir de les fotografies guanyadores del Concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida.

Fotografia Matemàtica de l'edició 2013 1
photo_camera Fotografia Matemàtica de l'edició 2013 1

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell acollirà del 19 de novembre al 6 de desembre l'exposició FotoMash, una iniciativa del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, que recull les fotografies guanyadores del Concurs de Fotografia Matemàtica que organitza, amb caràcter bianual, el Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida.

Fotografia Matemàtica de l'edició 2013 2L'acte inaugural de la mostra, tindrà lloc el dijous 19 de novembre a les cinc de la tarda, i comptarà amb la participació de Jaume Giné, director del Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida. Giné explicarà les peculiaritats de l'exposició, així com els elements a considerar per realitzar la visita.

FotoMash, va néixer amb l'objectiu de fer palesa la presència de les matemàtiques en la vida quotidiana, així com d'animar a la recerca, la creativitat i la divulgació d'aquesta ciència. L'èxit de les dues primeres edicions, als anys 2009 i 2011, va animar als organitzadors a donar continuïtat a la convocatòria amb caràcter bianual.

El Servei Educatiu del Pla d'Urgell proposa als centres escolars de la comarca, la visita a l'exposició, com activitats pedagògica i de lleure oberta a l'alumnat.

Comentaris