L'INS Mollerussa referent de la Formació Professional a la demarcació de Lleida

El centre educatiu ha organitzat una xerrada demostrativa sobre drons, una nova sortida professional que cada cop compta amb més aplicacions

Jornada sobre drones en l'INS Mollerussa
photo_camera Jornada sobre drones en l'INS Mollerussa

L'Institut Mollerussa ha celebrat aquest dissabte una jornada de portes obertes, per donar a conèixer la seva oferta educativa. Una jornada en la qual el nombrós públic que ha visitat el centre ha pogut veure les instal·lacions, així com participar en xerrades tècniques i demostracions de les diferents activitats que es duen a terme en els cicles formatius.

El cicle d'hipìca en l'INS MollerussaCada un dels cicles ha preparat una activitat, així des de les activitats agràries s'ha dut a terme un taller per fer un jardí vertical o conduir un tractor; manipular un giratòria o retroexcavadora ha estat l'activitat del cicle d'industries extractives.

Una de les propostes que han tingut més acceptació ha sigut l'organitzada des del cicle d'Informàtica, amb el muntatge d'un dron i la xerrada sobre les aplicacions i les sortides professionals en aquest sector.

Però el cicle que continua tenint més demanda és el Activitats a l'INS Mollerussarelacionat amb activitats físiques i esportives, i en concret les relacionades amb l'hípica, una formació en la qual l'INS Mollerussa és pioner i únic a Catalunya. Al llarg del matí s'han fet demostracions hípiques i eqüestres recreatives.

El cicle de Manteniment de vehicles ha preparat un circuit de Kart a motor, en el que els visitants han pogut mostrar les seves habilitats al volant d'un vehicle de competició. I per atendre al públic familiar l'àrea de Serveis socioculturals ha organitzat activitats lúdiques per als més petits.

El Centre educatiu incorpora per al pròxim curs el cicle de Ramaderia i Assistència en Sanitat Animal, una oferta formativa única i que es fa per primer cop a Catalunya.

Comentaris