L'Obra Social La Caixa col·labora en quatre projectes socials de Mollerussa

L'aportació de l'entitat financera permetrà continuar el pròxim estiu amb el Programa G a través del qual s’assegurava dos àpats al dia a infants amb risc d’exclusió durant els mesos d’estiu.

Els representants de La Caixa, Ajuntament i entitats signen el conveni.
photo_camera Els representants de La Caixa, Ajuntament i entitats signen el conveni.

L'Ajuntament de Mollerussa i l'Obra Social la Caixa van signar aquest dimarts un conveni de col·laboració mitjançant el qual, l'entitat fa una aportació econòmica per finançar projectes de la Llar Terres de Ponent, Can Jaques, Salut Mental i al Centre Obert municipal.

En el cas del Centre Obert municipal el donatiu permetrà finançar l’adaptació d’una cuina que permeti continuar aquest estiu amb el Programa G a través del qual s’assegurava dos àpats al dia a infants amb risc d’exclusió durant els mesos d’estiu en els quals els menjadors escolars estan tancats.

La Llar Terres de Ponent destinarà l'aportació econòmica de 1.000 euros, a la creació d’un hort terapèutic en el qual participaran 10 dels 34 usuaris del centre amb l’objectiu de reforçar la seva confiança en ells mateixos. L’objectiu és que els interns passin també a ser cuidadors i per tal de tirar endavant el projecte es comptarà amb l’assessorament de l’empresa Punt-Eco que el posarà en marxa i formarà el personal de la residència per anar-lo desenvolupant.

Pel que fa a la residencia Can Jaques, el donatiu de 1.000 euros, servirà per millorar l’equipament de la sala de rehabilitació del centre així com per adquirir un equip per fer l’estimulació elèctrica en determinats tractaments dels residents.

Comentaris