La companyia Zum Zum inaugura el cicle d'Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell

Al voltant de 550 escolars participen en les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell
photo_camera Al voltant de 550 escolars participen en les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell

L'espectacle La camisa de l'home feliç de la companyia Zum Zum va inaugurar aquest dimecres, el cicle d'activitats de Dinàmica Educativa, una iniciativa que impulsen El Servei Educatiu i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell. A l'espectacle, que s'ha representat al Teatre L'Amistat de Mollerussa, hi han assistit al voltant de 560 alumnes de 16 centres educatius de la comarca.

Per primera vegada l'obra s'ha adreçat a alumnes de Cicle Superior de Primària, a diferència de les edicions anteriors on només s'organitzava representacions per a cicles inferiors

Imatge de la representació La camisa de l'home feliç de Zum Zum​El programa d'Activitats de Dinàmica Educativa està organitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics i ofereix a les escoles un ventall molt ampli d'activitats complementàries al currículum escolar. Aquesta vint-i-unena edició presenta 29 activitats per a tots els nivells, des d'infantil fins a Batxillerat, en diferents àmbits com la música, anglès, medi ambient, tecnologia, ciència, història, art, etc.

Una de les novetats del cicle és la Maleta Pedagògica per la prevenció de residus, pensada per a conscienciar els alumnes sobre el consum responsable i el problema del malbaratament.

La Maleta Pedagògica per la prevenció de residus, s'ha organitzat des de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal i es dirigeix principalment a alumnes de primària d'entre 6 i 11 anys.

Enguany també s'incorpora a l'oferta d'activitats un taller de Complements de Paper per aprendre a treballar el paper i cosir complements de moda. D'aquesta manera es donarà un valor afegit a les escoles que visitin el Museu de Vestits de Paper.

Les activitats seguiran durant els mesos de febrer i març amb teatre per infants i teatre en anglès. Un total de 26 escoles del Pla d'Urgell gaudiran d'aquestes 29 activitats durant l'any escolar

Comentaris