La Perla d'Or va distribuir part del segon premi del sorteig Extraordinari d’Hivern

L'administració de loteria La Perla d'Or de Mollerussa
photo_camera L'administració de loteria La Perla d'Or de Mollerussa

L'administració de loteria La Perla d'Or de Mollerussa va repartir aquest dissabte 250.000 euros corresponents al sorteig Extraordinari d'Hivern, que va recaure en el segon premi que corresponia al número 55778. Cada un dels dècims han estat premiats amb 25.000 euros.

El responsable de l'administració Jaume Roig va explicar que es van vendre deu números i els afortunats amb aquest segon premi són clients habituals. A més de Mollerussa, aquest segon premi també va caure a les províncies d'Almeria, Cadis, Las Palmas, Madrid, Navarra, Santa Cruz de Tenerife i Biscaia.

Premi loteria hivern 2019 perla d'orEl primer premi del sorteig Extraordinari d'Hivern, dotat amb 1.300.000 euros a la sèrie, 130.000 euros al dècim, va anar a parar al número 71109 i va ser molt repartit, atès que es va vendre en diverses localitats com Bilbao, Huéscar (Granada), Tuineje (Las Palmas), Madrid i a San Cristóbal de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife). La sèrie i la fracció (amb el qual s'aconsegueix el premi especial de 15 milions d'euros a un sol dècim) van ser els següents: sèrie, 1 i la fracció, 3. Els reintegraments van ser el 9, el 7 i el 5.

Comentaris