L'Ajuntament de Mollerussa inicia els treballs per habilitar noves zones de pàrquing

estació autobusos mollerussa parquing
photo_camera Els treballs de condicionament de la zona contigua a l'estació de busos, on s'ubicarà el nou pàrquing.

La zona d'aparcament contigua a la nova estació d'autobusos donarà cabuda properament a 45 noves places d'aparcament. L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat ja els treballs per netejar i condicionar la zona amb tasques de neteja i preparació de l’explanada, per l’empresa Rosole, SL i  amb un import d’adjudicació de 7.683 euros, mentre que la resta d’obres de condicionament aniran a càrrec de la brigada municipal. Així ho ha explicat durant el matí del dimarts 22 de gener l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha indicat que també s’ha dotat una partida de 59.960 euros per habilitar com a pàrquing un solar al carrer de la Creu, així com també adequar i ampliar el que s’usa a l’avinguda de Balaguer, i que també es preveu millorar el condicionament del que es va estrenar l'estiu del 2018 a l’avinguda del Canal, amb una trentena de places.

Entre tots els solars, se sumen gairebé 2.600 metres quadrats de pàrquing

Segons Solsona, es preveu que la nova zona d’aparcament propera a l’estació d’autobusos estigui enllestida properament encara que no s’hagin iniciat les obres del carrer de Prat de la Riba, que suposaran la supressió de la trentena de places de pàrquing que hi ha en aquesta via. 

La recuperació del pou del segle XVIII

Un altre dels elements que estava pendent de finalitzar són les obres de recuperació del pou del segle XVIII que la remodelació de la plaça de Manuel Bertrand va posar al descobert. Durant aquesta setmana, l’empresa encarregada d’aquesta recuperació enllestirà els treballs amb la pintura de les bigues que s’han col·locat per suportar l’estructura de vidre que taparà la troballa i alhora li donarà visibilitat, juntament amb una il·luminació específica, com un espai de recuperació històrica

Comentaris