L’Ajuntament de Sidamon substitueix el paviment del Local del ball per terratzo

L'Ajuntament ha encarregat als serveis tècnics el Consell Comarcal, el projecte i memòria valorada dels nous usos de l'edifici de l'antiga escola. El projecte es presentarà a la ciutadania un cop consensuat per l'equip de govern

Obres de pavimentació Local del Ball de Sidamon iNTERIOR
photo_camera Obres de pavimentació Local del Ball de Sidamon

L’Ajuntament de Sidamon ha iniciat les obres de substitució del paviment del Local del Ball per rajoles de terratzo, una actuació que compta amb un pressupost de 6.000 euros i que s’executarà aquesta mateixa setmana.

Edifici de l'antiga escola de SidamonSegons l’alcalde de Sidamon Josep M. Huguet, el paviment del Local estava molt deteriorat, ja que és l’originari de l’equipament amb més de mig segle. Huguet ha afegit que el Local del Ball és on es concentren la gran majoria de les activitats culturals i de lleure del municipi per la qual cosa necessitava unes millores.

L’obra inclourà al voltant de docents metres quadrats de terratzo que es col·locarà al llarg d’aquesta setmana, i s’haurà d’esperar uns dies per poder polir la nova superfície i reprendre les activitats.

Huguet ha afegit que el consistori ha encarregat als serveis tècnics del Consell Comarcal, el projecte i memòria valorada dels nous usos de l'edifici de l'antiga escola. El projecte es presentarà a la ciutadania un cop consensuat per l'equip de govern. El consistori té previst habilitar diverses sales per activitats de petit format. 

Comentaris