Ivars d'Urgell ha decidit no obrir les piscines municipals

L'Ajuntament no va prendre la decisió definitiva fins a disposar de les xifres de demanda que s'han limitat a una venda de 66 abonaments venuts davant del 360 de l'any passat, el que representa 84 veïns que sol·licitaven utilitzar l'equipament aquest estiu, contrarestant amb les 510 que ho van fer l'any passat
Piscines Ivars d'Urgell
photo_camera Piscines Ivars d'Urgell

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell ha comunicat als veïns que enguany no obrirà les piscines municipals, el consistori considera que la quantitat d'abonaments venuts s'ha reduït en un 20% respecte a l'any passat, una xifra que constata que no és una prioritat, per la població. Un criteri al qual també s'ha afegit l'actual situació sanitària a la demarcació de Lleida.

L'alcalde d'Ivars d'Urgell, Joan Carles Sánchez i l'equip de Govern, asseguren que no ha estat una decisió fàcil i entenen les múltiples posicions que en puguin derivar. Els responsables municipals mostren el seu agraïment als vilatans per la comprensió, i s'emplacen a continuar treballant per tenir unes millors piscines pel pròxim estiu.

Piscines Ivars d'Urgell (1)L'Equip de Govern espera que la població entengui que s'han vist obligats a prendre aquesta decisió amb coherència, fet prevaldre per damunt de tot la salut individual i col·lectiva del municipi.

L'Ajuntament no va prendre la decisió definitiva fins a disposar de les xifres de demanda que s'han limitat a una venda de 66 abonaments venuts davant del 360 de l'any passat, el que representa 84 veïns que sol·licitaven utilitzar l'equipament aquest estiu, contrarestant amb les 510 que ho van fer l'any passat.

L'equip de Govern també destaca com a motiu de tenir en compte, la situació de la regió sanitària de Lleida, i no poder garantir les mesures mínimes necessàries per evitar que puguin ser un focus de contagi, prefereixen no obrir.

Comentaris