L'artista de Linyola Robert Perez exposa la seva obra a Madrid

Robert Perez i el retrat del jugador del Barça Leo Messi
photo_camera Robert Perez i el retrat del jugador del Barça Leo Messi

L'artista de Linyola, Robert Perez, mostrarà la seva obra a Madrid, al Centre Cultural Nicolás Salmerón, barri de Chamartín, del 9 al 31 d'octubre. Perez fa més de 25 anys que pinta retrats. Entre les comandes més importants que ha realitzat, trobem a Josep Carreras, Marc Màrquez, Raphael i Lorenzo Quinn.

L'artista linyolenca explica que la propietària de la galeria d'art Madrilenya, Manuela Ruiz Berrio, feia més de tres anys que li proposava exposar els seus retrats a Madrid. Segons explica Perez, un dia va veure el retrat que vaig fer del Papa Francesc i li va impactar. Deia que el meu retrat plasmava la bondat que mostrava el Papa quan parlava. Ara que finalment m'he jubilat em sento amb temps i forces de mostrar la meva obra a Madrid.

Robert Perez i el retrat del Papa FrancescPerez, que ara té setanta anys, va deixar la pagesia per dedicar-se a la pintura, una disciplina a la qual ha dedicat bona part de la seva vida, desenvolupant una tècnica de retrat força personal que ha traslladat a molts artistes novells del territori. L'última obra que realitzat és la de Rody Aragón, el petit dels pallassos Aragón, qui ja li ha confirmat la seva assistència a la inauguració.

Les obres que mostraré a la galeria per això, a excepció de la de Rody Aragón, no són per vendre, només són per mostrar, i que els visitants puguin veure el meu talent amb els retrats que hi ha exposats a la galeria i s'animin a fer-me una comanda

L'alcalde de Linyola, Àlex Mases, destaca que Perez no sols mostrarà la seva pintura a Madrid, també portarà el nom de Linyola fora, fent d'ambaixador del nostre municipi, i per nosaltres, ser coneguts a través d'artistes locals tan espectaculars, és tot un orgull.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement