L'Associació de la Música de Mollerussa presenta al pianista Matthew Odell

L'Associació de la Música de Mollerussa ha programat per aquest diumenge 12 de març un dels concerts més destacats de la temporada, al Centre Cultural a les 7 de la tarda

El pianista nord-americà Matthew Odell actua a Mollerussa
photo_camera El pianista nord-americà Matthew Odell actua a Mollerussa

L'Associació de la Música de Mollerussa, ha convidat al cicle de concerts d'enguany a un dels pianistes més virtuosos del panorama clàssic mundial, el nord-americà Matthew Odell. El concert tindrà lloc el diumenge 12 de març a les set de la tarda en el centre Cultural de la capital del Pla d'Urgell.

El pianista americà Matthew OdellEl pianista nascut a New Hampshire Matthew Odell va començar els seus estudis a l'edat de 10 i des de llavors ha estat reconegut per la seva àmplia gamma de repertori com a solista en recitals, col·laborant en orquestres simfòniques com a solista, o en repertoris música de cambra. Ha participat en projectes tan diversos com el Messiaen's Des canyons aux étoiles... amb el Mestre David Robertson i l'Orquestra Juilliard per a la reobertura d'Alice Tully Hall, un esdeveniment que el New York Times va qualificar d'excel.lent.

Odell ha actuat en el Festival de Stravinsky de la Filharmònica de New York, i recitals del Messiaen's Vingt Regards sud l'Enfant-Jésus. També va realitzar nombroses obres contemporànies per a piano i orquestra amb la formació Axiom Ensemble i va completar una gira de sis concerts a Taiwan amb el Hampton Trio.

Comentaris