L'associacionisme a Mollerussa fa una calçotada per recaptar fons per a nous projectes

Els voluntaris de la calçotada popular de Mollerussa
photo_camera Els voluntaris de la Calçotada Popular de Mollerussa en edicions anteriors.

Fa cinc anys, va nèixer l'Espenta. Concurs de Projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa, una iniciativa de la mà de les associacions de la capital del Pla d'Urgell que consisteix en organitzar una calçotada popular per tal de recaptar fons per a la creació de nous projectes que repercuteixin en el municipi. Així, els beneficis obtinguts en la recaptació de la Calçotada Popular de Mollerussa es destinen a finançar un projecte que serà escollit pels mateixos assistents durant la trobada.

El període per a la presentació de projectes i iniciatives per a l’'Espenta' s'obre aquesta setmana, i l'últim dia per a la presentació de les idees de projectes serà el dimecres 28 de gener de 2020

La iniciativa té la voluntat de recaptar recursos econòmics per destinar-los a associacions o grups de persones per la creació de projectes o iniciatives que generin noves propostes socials, culturals, esportives, assistencials, de salut o mediambientals per la ciutadania de Mollerussa.  Enguany, les entitats organitzadores han acordat que totes les propostes que es presentin a l’Espenta no hagin de passar per la fase de preselecció del jurat, sinó que totes puguin ser presentades el dia de la Calçotada i que siguin els assistents de la calçotada els qui decideixin el projecte per rebre el benefici de la calçotada. També s'han simplificat les bases i els requisits respecte edicions anteriors per facilitar la participació de totes les idees de projectes.

Comentaris