L'Atrevit Gastrobar de Fondarella, el millor restaurant del Pla d'Urgell

Marc Ribas amb els restauradors del Pla d'Urgell participants en Jocs de Cartes
photo_camera Marc Ribas amb els restauradors del Pla d'Urgell participants en Jocs de Cartes

En la seva versió estiuenca, el programa Joc de Cartes va aterrar al Pla d'Urgell per valorar el nivell gastronòmic de tres dels establiments representatius de la comarca, Vinyes del Mig de Bell-lloc, El Racó d'en David de Mollerussa, i L'Atrevit Gastrobar de Fondarella. El concurs va valorar com a millor restaurant a L'Atrevit, un l'establiment que gestionen els germans Eduard i Lorena Carulla.

Un fragment del programa Joc de Cartes de TVEl conductor del programa, Marc Ribas, va introduir el capítol fent una visita a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, per situar a l'espectador, i va presentar als participants en un 'sed' que va improvisar en la porta de l'església de Sant Miquel de Bell-lloc.

El recorregut va començar pel Vinyes del Mig, l'emblemàtic establiment del Miquel Amorós, i la Pepi Jiménez  que va comptar amb el toc personal de la cap de sala Mariana Morar. El restaurant no va fer més que mostrar-se en la seva versió més personal i amb la cuina que l'ha fet popular, la brasa i els caragols.

Joc de Cartes - podeu tornar a veure el programa en aquest enllaç- va continuar el recorregut en la capital, Mollerussa, en la sala del Racó d'en David, el local gestionat pel David Maroto i l'Albert Llop, que tot just estrenaven nova ubicació. La parella va mostrar el seu toc innovador i autodidacta, i va aconseguir una bona valoració respecte a l'interiorisme de la nova sala.

Marc Ribas amb els restauradors del Pla d'Urgell participants en Jocs de Cartes 1Els mateixos contrincants van admetre l'evidència abans de conèixer el resultat, amb els primers tastos en el menjador del Gastrobar L'Atrevit de Fondarella, la qualitat, originalitat, i elaboració va destacar en la proposta de l'Eduard i el toc definitiu els van donar els postres de la Lorena Carulla, ni tan sols calia la valoració que en va fer El Marc Ribas, per arribar a la conclusió que es tractava de la millor proposta gastronòmica.

Al marge de les qualificacions, i el toc de rivalitat teatralitzada que comporta el programa, un xic de divulgació del Pla d'Urgell sempre afavoreix, i demostra que aquest territori també compta amb atractius paisatgístics, i bones ofertes gastronòmiques per a tots els gustos i butxaques.

Comentaris