Lax’n’Busto participa en les propostes de Dinàmica Educativa del Pla d’Urgell

El catàleg de propostes també ha tingut en compte la Capitalitat de la Sardana de Mollerussa, i per aquest motiu ha inclòs la possibilitat que els escolars participin en el programa radiofònic Sardanes al Pla, que s’emet a Ràdio Ponent

Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa, membres fundadors de la banda Lax'n'Busto
photo_camera Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa, membres fundadors de la banda Lax'n'Busto

Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa, membres fundadors de la banda Lax'n'Busto formaran part d'una de les 23 propostes del Projecte de Dinàmica Educativa que programa el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Els músics oferiran als alumnes d'ESO, xerrades al voltant de la importància de l'esforç en qualsevol àmbit de la vida i en el camp de la música. Amb la seva experiència explicaran als joves la necessitat de la preparació, dedicació i esforç per aconseguir els objectius.

Presentacio Dinàmica Educativa Pla d'UrgellAltra de les novetats, en aquest cas, destinada a alumnes de cinquè de primària, està destinada a fomentar l'emprenedoria, treballant la creativitat i la capacitat d'innovar, fomentant la confiança amb ells mateixos. Una iniciativa que es proposa des de l'Associació Leader de Ponent.

El catàleg de propostes també ha tingut en compte la Capitalitat de la Sardana de Mollerussa, i per aquest motiu ha inclòs la possibilitat que els escolars participin en el programa radiofònic Sardanes al Pla, que s'emet a Ràdio Ponent. 

En aquest curs es repetiran les audicions de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, per conèixer els instruments, així com les activitats en el circuit de BMX de Vila-sana, entre altres.

Podeu descarregar el Dossier de totes les activitats en format PDF

Comentaris