L'Efecte Papallona és una manera diferent de combinar teatre i màgia amb la complicitat del públic

Àlex Cabré i Arnau Gatz presenten l'espectacle L'Efecte Papallona
photo_camera Àlex Cabré i Arnau Gatz presenten l'espectacle L'Efecte Papallona

Uns imagineu assistir a un espectacle i que els actors improvisin a l'escenari amb les propostes del públic?, aquesta és l'essència de L'Efecte Papallona, el projecte que Àlex Cabré i Arnau Gatz porten al Teatre l'Amistat el dissabte 22 de desembre a les deu de la nit.

Els espectadors són els encarregats de prendre les decisions més importants del show, ells decideixen, modifiquen i observen l'estructura de l'espectacle

Per participar en L'Efecte papallona, caldrà escriure un concepte relacionat amb la màgia en un paperet, que després s'introduirà en una copa transparent, per tal que després es puguin extreure i els actors puguin improvisar cadascuna de les propostes. Aquest serà el fil conductor d'un espectacle que vol anar més enllà de la màgia i el teatre, oferint una representació que es pot convertir en tota una experiència.

Àlex Cabré i Arnau Gatz presenten l'espectacle L'Efecte Papallona 1L'Efecte Papallona, o la teoria del caos, explica que el simple aleteig d'una papallona pot provocar un huracà a l'altra punta del món. Cada decisió, per insignificant que sembli, pot canviar radicalment el futur.

Arnau Boces Obis, artísticament conegut en un passat com a Magic Arnau i actualment encarrilant la seva trajectòria professional com Arnau Gatz, és un jove estudiant que ha decidit focalitzar tota la seva creativitat al món del teatre i l’il·lusionisme. Creador d’un estil propi molt característic, ha recorregut tota Catalunya representant, en diferents esdeveniments, festivals, festes majors i teatres, moltes de les seves màgies.

Àlex Cabré porta més de 12 anys en el món de la màgia, encara que de petit ja li agradava, no va ser llavors quan va decidir ficar-s’hi de debò. En els últims anys ha après dels grans mags de l’estat espanyol com Juan Tamariz o Gabi Pareras. 

Des dels darrers 5 anys l’Àlex és el secretari de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i un dels organitzadors principals de la Lleida Tardor Màgica, festival de màgia que es celebra cada any a la ciutat de Lleida.  

Comentaris