L'empresa Serboniu habilitarà la plaça Pla d'Urgell per poder celebrar l'Open Night

L'empresa Serboniu Prepara les jardineres a la plaça Pla d'Urgell Inter
photo_camera L'empresa Serboniu Prepara les jardineres a la plaça Pla d'Urgell Inter

L'empresa Serboniu, que està duent a terme les obres en la part alta del centre de Mollerussa, condicionarà la plaça Pla d'Urgell per tal que es pugui celebrar aquest dissabte l'Open Night. Segons els responsables de l'empresa, es va decidir aturar els treballs en aquesta zona, per tal de col·laborar amb el comerç de la ciutat.

L'empresa adequarà els accessos des de la nova plaça Ciutat de Lleida, 11 de setembre, Plaça pla d'Urgell, per tal que es puguin dur a terme les activitats programades, i que el públic pugui continuar el circuit pel carrer Jacint Verdaguer fins a la Vilaclosa i la plaça Major

La resta d'activitats es duran a terme pel carrer Arbeca i el carres Crist Rei, en aquest, s'utilitzarà el nou aparcament per dur a terme la desfilada.

Amb aquesta predisposició de l'empresa Serboniu, la festa de les rebaixes de Mollerussa és podrà celebrar amb les condicions necessàries, i el públic podrà utilitzar els aparcaments que es troben en les rodalies de la zona, Ferrer i Busquets, Domènec Cardenal, camí del Palau, Avinguda Catalunya, carrer Migdia, i les zones blaves que en aquest horari són gratuïtes.

Obres a la plaça Manuel BertrandLa vesprada del dissabte 30 de juny, la inaugurarà una desfilada en el pàrquing del carrer Crist Rei, en la que hi participaran una desena de botigues, per presentar les tendències de la nova temporada, i la plaça Ciutat de Lleida serà l'escenari del Campionat Solidari de Botifarra, en benefici del CIS Àngel Olaran.

La música serà també protagonista amb la participació de cinc Dj.s que es repartiran per diferents punts de la ciutat, i una batucada a càrrec de l'Associació Batukats de l'Ala que recorrerà els diferents carrers des de les 9 del vespre com a reclam per conduir els visitants fins a la desfilada que començarà a les 10 de la nit.

També hi haurà el tradicional sorteig entre els compradors d'aquella nit que optaran a un creuer pel Mediterrani per a dues persones, un cap de setmana a Caldes de Boí o 3 lots de vi del Castell del Remei.

Comentaris