Linyola acull un Camp de treball per implantar rutes saludables i restaurar l'entorn

El consistori de Linyola té previst implantar quatre rutes saludables, per tal de fomentar l'activitat física entre la població, majoritàriament gent gran

La Font Vella que restauraran els joves del Camp de treball a Linyola
photo_camera La Font Vella que restauraran els joves del Camp de treball a Linyola

Linyola acollirà per primera vegada, aquest estiu, un cap de treball per a joves de 14 a 17 anys. L'activitat que realitzaran una quinzena de joves procedents de diferents punts de Catalunya, estarà dedicada a la implantació de la primera Ruta saludable de Linyola. Els joves participants es dedicaran a rehabilitar la Font Vella, i els entorns del Mirador del barranc i el pantà de la localitat.

El camp de treball compta amb la col·laboració del servei educatiu Quàlia de la Fundació Alba de Tàrrega i la Direcció General de Joventut, i l'Ajuntament de Linyola.

El projecte té previst habilitar una ruta de 8,5 quilòmetres, que partiran de la plaça Planell i recorreran diferents indrets amb valor patrimonial, natural i turístic de Linyola. Segons l'alcalde del municipi, Àlex Mases, la iniciativa també vol ser una manera de fomentar l'activitat física del veïnat. Meses ha afegit que el consistori té previst implantar tres rutes més que recorreran diferents indrets del terme municipal, que al marge de fomentar l'activitat, també han de servir per divulgar els elements arquitectònics i paisatgístic, que puguin ser d'interès per al públic visitant.

Comentaris