Linyola organitza el primer concurs de composicions musicals de Nadal

La iniciativa pionera pretén recollir composicions originals que puguin acompanyar els diferents actes que Linyola celebra al llarg de les festes nadalenques

Presentació del Concurs de Músiques de Nadal de Linyola
photo_camera Presentació del Concurs de Músiques de Nadal de Linyola

L'Ajuntament de Linyola ha convocat el primer Concurs de Músiques de Nadal amb el que pretén fomentar la composició i l'activitat musical com a complement de la formació que s'imparteix en l'Escola Municipal de Música. Per altra banda la convocatòria també vol recollir composicions que puguin servir de banda sonora a les activitats que el municipi du a terme durant les festes nadalenques.

La proposta està oberta a conjunts instrumentals i vocals d'arreu del país, que podran participar en les modalitats de composicions originals o adaptacions de temes tradicionals. La convocatòria compta amb una dotació econòmica de 1.800 euros, que es distribuiran en quatre premis, dos per cada modalitat.

Les composicions es podran presentar fins al 20 de novembre, adjuntant un enllaç a un vídeo penjat en la plataforma Youtube o Dropbox, que s'enviarà a l'adreça [email protected]. Entre tots els treballs participants es farà una primera selecció de la qual en resultaran un màxim de quinze finalistes que participaran en un concert de classificació en l'església de Santa Maria el dia 4 de desembre. El jurat del certamen estarà format per representants de l'Escola Municipal de Música, de les entitats del municipi i de l'Ajuntament.

Amb el resultat del concurs, Linyola podrà posar música en els actes de la Marató de TV3, el Parc de Nadal, la Cavalcada de Reis, el Pessebre Vivent, Cap d'Any o altres que puguin esdevenir.

Per altra banda el consistori i l'Escola de Música, pretenen promocionar els estudis musicals i les arts escèniques i habilitar llocs de trobada i d'intercanvi d'experiències.

Comentaris