Linyola preveu obrir el nou consultori mèdic a l’abril

Un procés participatiu decidirà els usos que ha de tenir la primera planta del nou equipament

Consultori Linyola que obrira al mes d'abril
photo_camera Consultori Linyola que obrira al mes d'abril

L’Ajuntament de Linyola té previst obrir el nou consultori mèdic el pròxim mes d’abril, un cop s’ha finalitzat l’obra civil de l’edifici. Un equipament que s’ha construït en el solar en el qual es trobava l’antic sindicat, i que ha finançat la Diputació de Lleida per un import de 625.189 euros. L’Ajuntament es farà càrrec del mobiliari i l’equipament.

El nou edifici compta amb dues plantes i un altell, la planta baixa és la que ocuparan els serveis mèdics, amb recepció, sales d’espera, tres consultes, infermeria, sala de cures i tractaments, magatzem i vestidors per al personal.

La primera planta quedarà com un espai diàfan, pel que es decidiran els usos, mitjançant un procés participatiu, segons va explicar l’alcalde de Linyola, Àlex Mases.

El municipi necessita un nou espai de format mitjà per tal de poder dur a terme activitats de caràcter cultural i social, i derivables del poliesportiu.

PROCÉS PARTICIPATIU POUM

Per altra banda, l’Ajuntament té previst dur a terme altres processos participatius al municipi per tal de conèixer el parer dels veïns, respecte a àmbits urbanístics i d’equipaments, per tal que puguin servir de base per a l’estudi del nou Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM). Una acció que s’afegeix a la catalogació de les masies i del patrimoni arquitectònic. Linyola encara regeix l’urbanisme local amb les Normes Subsidiàries de 1988.

Comentaris