La Linyolenca Laia Roca va fer compres per valor de 1.000 'molleuros' en els establiments de Mollerussa

L'Associació de Comerciants de Mollerussa ha regalat en el decurs de la campanya de Nadal, més de 5.000 molleuros, en diferents modalitats de premis

La guanyadora dels 1.000 molleuros Laia Roca de Linyola
photo_camera La guanyadora dels 1.000 molleuros Laia Roca de Linyola

Campanya de Nadal Mollerussa Comercial 14Laia Roca va tenir la satisfacció de poder realitzar compres, en els establiments de l'Associació de Comerciants de Mollerussa, per valor de 1.000 molleuros, en resultar guanyadora en el sorteig que l'entitat va dur a terme en el marc de la campanya de Nadal. La jove de Linyola va poder gastar aquesta xifra en aquells establiments que va creure convenient al llarg de la jornada, condició del premi.

Campanya de Nadal Mollerussa Comercial 12Aquest va ser el premi gros, de l'acció dels comerciants per incentivar les compres en les festes nadalenques, que es va completar amb el sorteig diari de 10 premis de 25 molleuros entre totes les compres efectuades durant el dia. Mollerussa Comercial ha repartit en aquesta campanya més de 5.000 molleuros entre tots els seus clients.

Campanya de Nadal Mollerussa ComercialLa campanya també va incloure estacionament gratuït en la zona blava i l'obsequi de 700 entrades per l'Aventura de Nadal, així com diversos tallers per a la quitxalla, que es van dur a terme en el Centre Cultural. Per completar el programa es va organitzar un concurs de dibuix per a infants i joves d'entre 4 i 14 anys, distribuïts en dues categories. Els 3 guanyadors de cada una de les categories obtindrà com a premi un forfet 3 Aventures del paquet turístic valorat en 99 euros que ha llençat l'Ajuntament i que inclou un vol en avioneta, poder fer de copilot d'un cotxe de ral·lis i una passejada a cavall.

Un altre dels trets distintius de la campanya ha sigut la recollida solidària de joguines usades que es destinaran a l'ONG Esport Solidari Internacional.

Comentaris