El Lleida Llista Blava disputa la final de la Copa Continental d'hoquei a Mollerussa

Per poder assistir a la competició, les entrades, que tenen un preu de 20 euros, estaran limitades per qüestions d’aforament i per poder adquirir-les caldrà enviar la sol·licitud al correu [email protected]
Presentació de la final de la Copa Continental d'Hoquei @JosepAPérez
photo_camera Presentació de la final de la Copa Continental d'Hoquei @JosepAPérez

El Pavelló Onze de Setembre de Mollerussa acollirà el pròxim 18 de setembre a les 7 de la tarda la Continental Cup d’hoquei patins que disputaran els dos campions europeus de la passada temporada, l’Sporting Club de Portugal, guanyador de l’Eurolliga, i el Lleida Llista Blava, vencedor de la tercera edició consecutiva de la WS Europe Cup.

Presentació de la final de la Copa Continental d'Hoquei @JosepAPérezL’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Club Llista Blava, Enric Duch, van explicar el passat divendres els detalls acompanyats de l’entrenador del Lleida Llista Blava, Albert Folguera, i el vicepresident del club, Jordi Carbonell.

El president del Club Llista Blava, va agraïr la bona predisposició de l’Ajuntament per poder acollir aquesta final que “ha de ser un punt de partida per vendre Lleida arreu”. En aquest sentit, va recordar que es va arribar a un acord per evitar que la competició quedés deserta davant la impossibilitat d’organitzar aquesta final a la seu oficial del club al pavelló Onze de Setembre de Lleida, el qual actualment està habilitat com centre logístic de vacunació de la Covid-19.

Presentació de la final de la Copa Continental d'Hoquei @JosepAPérezTambé va voler agrair la predisposició de Mollerussa per acollir aquesta final l’entrenador del Lleida Llista Blava, Albert Folguera, qui va destacar que “la importància de poder competir a casa, amb la nostra gent, fa que les dificultats siguin molt grans pel nivell del contrincant, però que hi hagi un bri d’esperança per fer un bon partit”. “Intentarem afrontar-la plantant cara i amb la il·lusió que el títol es quedi aquí”, ha afirmat.

Solsona va mostrar la seva satisfacció pel fet que la ciutat pugui acollir una competició d’abast europeu i ha indicat que “Mollerussa és ciutat esportiva i per això des de l’Ajuntament s’intenta estar ben dotat amb instal·lacions per ser referents” pels clubs de casa i també per altres clubs de fora. Per l’alcalde, acollir aquest esdeveniment “és motiu d’orgull i locomotora per l’esport del nostre territori” i ha afegit que per fer-ho possible s’adequaran les instal·lacions amb un tancat homologat el qual ja quedarà com una millora a l’equipament i també es condicionarà el pavelló perquè l’esdeveniment es pugui retransmetre en directe amb difusió d’àmbit nacional”.

Per poder assistir a la competició, les entrades, que tenen un preu de 20 euros, estaran limitades per qüestions d’aforament i per poder adquirir-les caldrà enviar la sol·licitud al correu [email protected]

Comentaris