L'AJUNTAMENT PERMUTARà LA PARCEL·LA DE 6.000 METRES QUADRATS PER TERRENYS MUNICIPALS

L'Ajuntament de Mollerussa i Adif arriben a un acord que desbloqueja el projecte de la nova estació d'autobusos

Ajuntament de Mollerussa ha arribar a un acord amb Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif), amb el que es desbloqu

Terrenys en els que es construirà la nova estació d'autobusos.
photo_camera Terrenys en els que es construirà la nova estació d'autobusos.

Ajuntament de Mollerussa ha arribat a un acord amb Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif), amb el que es desbloqueja el projecte de la nova estació d'autobusos. Un compromís que va resultar de la reunió que l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona va mantenir aquest dimecres, amb els responsables d'Adif i del departament d'Infraestructures i Mobilitat.

Per desbloquejar, un projecte de fa més de tres anys, el consistori permutarà la parcel·la de 6.000 metres quadrats, que es troba davant de l'estació de trens, per uns terrenys de titularitat municipal, que hauran de tenir dimensions inferiors, segons va explicar Solsona. Un acord que es deu al fet que Adif, ha reconegut que el pas soterrat previst al projecte el beneficia, ja que aquest, a part de poder creuar per anar a la futura estació d'autobusos, també permetrà accedir a la segona via de tren existent al complex.

Solsona ha explicat, que el següent pas serà tramitar la compensació urbanística i la titularitat municipal de la parcel·la, i tot seguit el consistori la cedirà a la Generalitat perquè hi construeixi l’estació, la qual passarà a substituir l’actual, que es troba en la plaça del grup d'habitatges de l'antiga Forestal en l'avinguda del Canal.

Solsona, ha indicat que per part de la Generalitat ja està tot a punt per poder començar l’obra, ja que el projecte està redactat i la inversió inclosa en els pressupostos.

Comentaris